Din dragoste pentru alimentația sănătoasă

Inspirați din vechile tradiții, Gordin® a elaborat o tehnologie nouă și unica de fabricare a unei game largi de fructe uscate, special concepută pentru a permite păstrarea tuturor calităților naturale a fructelor proaspete si in special amplificarea calităților distinctive și remarcabile prin selectarea materiei prime de calitatea cea mai înaltă, din soiuri selecte, care fiind culese manual, spălate in process dublu şi inspectate în condiții de strictă de igienă, sunt uscate în cuptoare performante, în baza energiei electrice, sub influenţa razelor IR.

Uscare prin electricitate

În procesul de producere este implementat conceptul HACCP si protocoalele de management ale calitatii ISO 9001 si securitatii alimentare ISO 22000. Noi nu folosim gaz sau carbune, nu au loc procese de fumigare sau ardere, astfel produsele nu au continut de produse adiacente procesului de ardere sau altor impuritati care sunt daunatoare sanatatii si afecteaza calitatile nutritive ale produsului, ceea ce pe langa nivelul strict de igiena implementat in filosofia companiei, plaseaza produsele Gordin in o categoria unica, de calitate premium, fara analog in lume, totodata la preturi care sa faca aceste produse accesibile clientilor nostril fideli din anul 2000 pana astazi.

Standarde internaționale de control

Pretutindeni in lume, siguranta alimentelor a devenit cea mai atentionata tema in lantul alimentar, iar o dieta sanatoasa devine din ce in ce mai importanta.

Noi, la Gordin® am acordat din start cea mai inalta atentie anume aspectului de igiena, Securitate alimentara si calitati nutritive ale produselor fabricate. Din 2007 la fabrica Gordin® a fost implementat sistemul international de management, prin implementarea sistemului integrat: sistem de management al calitatii conform ISO 9001 si sistem de siguranta alimentara conform ISO 22000, ale caror protocoale sunt urmate de atunci. Implementarea metodologiei si practicilor internationale in domeniul securitatii alimentare a fost dictata de intentiile companiei de a oferi clientilor nostri produse sigure si de cea mai inalta calitate. Fiecare etapa de producere este monitorizata dinamic, inregistrata si verificata. Fiecare lot este fabricat in conditii stricte de igiena si poate fi trasat In procesul de productie.