Termeni și Condiții

În acest document sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului gordin.md și toate condițiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de retur și orice alte documente constituie cuprinsul acestui document, numit in continuare „Termeni și condiții”

Dispoziții generale

Acest site este deținut și administrat de Gordincom SRL.

La inregistrarea comenzii în magazinul online, Clientul acceptă Termenii și condițiile de vânzare a produselor (în continuare – Termeni și condiții) prezentate mai jos.
Acești Termeni și Condiții, precum și informația despre produsele afișate pe site sunt oferte publice, în conformitate cu articolul 1029 din Codul civil al Republicii Moldova și a Legii nr. 284 din 22.07.2004 privind Comerțul Electronic. Cumpărătorul, după ce a luat cunoștință cu textul acestor condiții de vânzare, le acceptă prin bifarea alineatului „Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții”.
Relațiile dintre Client și vânzător sunt stabilite în baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, și a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.
Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile date, iar Clientul este obligat să monitorizeze modificările în mod regulat.

Înregistrarea și termenul de livrare a comenzii

Comanda Clientului poate fi înregistrată de către Client pe site. La înregistrarea comenzii, Clientul trebuie să specifice urmatoarea informație:

 • numele și prenumele Clientului sau a destinatarului comenzii;
 • adresa de livrare a comenzii;
 • telefonul de contact;
 • e-mail.

Dupa înregistrarea comenzii, Clientului i se oferă informația privind data preconizată, de transmitere a comenzii de catre Serviciul de livrare. Data specificată depinde de disponibilitatea produselor comandate în depozitul vânzătorului, și timpul necesar pentru prelucrarea comenzii.

In cazul lipsei produsului comandat în depozitul vânzatorului, vânzatorul are dreptul de a anula comanda si obligatia de a informa Clientul prin trimiterea unui e-mail la adresa specificata, sau prin telefon.

In cazul anularii Comenzii preplatite, costul produsului anulat este returnat catre Client prin modulul in care a fost initial produsa achitarea.

Achitarea și livrarea

Metodele de achitare a produselor

 1. Comanda poate fi plătită prin card bancar online sau imediat la livrarea la domiciliu.

Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:

 •  Visa
 •  Mastercard

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. 

Condiții de livrare a produselor Gordincom SRL

Livrări în Moldova

Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat atât in Chișinău cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Livrarea produselor se efectuează de către companii specializate în curierat. Curierul va apela cu o oră înainte de a aduce produsul comandat pentru a se asigura că veți fi la adresa indicată. Se acceptă doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stinga Nistrului (în Transnistria).

Taxe de livrare în Chișinău:

 • Livrare GRATUITĂ în Chișinău  pentru comenzi de la 300 Lei;
 • Livrare 50 Lei pentru comenzi mai mici de 300 Lei

 Taxe de livrare în alte regiuni ale Moldovei:

 • Livrare 50 lei în alte localităti;

Timp de livrare  
Operatorul nostru va procesa comanda dumneavoastră începând cu ora 09:00 până la 17:00 de luni pină vineri, cu excepția zilelor de weekend și a zilelor de sărbători oficiale. Timpul de pregătire/livrarea a comenzii prin intermediul Poştei Moldovei se efectuează timp de 3-4 zile lucrătoare.

La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile.

 1. Politica de schimb și retur

În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui, dacă produsul nu-i convine ca  model, mărime, culoare sau dacă nu-l poate utiliza conform destinației din alte cauze, cu condiția că produsul nu este utilizat, nu și-a pierdut calitățile de consum și dacă există probe că a fost cumpărat de la vânzător.

Modalități de returnare a bunurilor:

Returnarea mărfurilor este posibilă în două moduri.

In cazul în care primiți un produs defect, tot ce aveți de făcut este să contactați echipa Gordincom în primele 72 de ore de la recepție, trimițându-ne o fotografie cu produsul la adresa info@gordin.md și vom înlocui produsul. Și în acest caz vă rugam sa completați Formularul de Retur. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de Gordincom.

În magazinulGordincom din Chișinău, care se află la adresa str. N. Dimo 1/1-1

La returnarea bunurilor, este necesar să se depună originalele următoarelor documente:

 • Bonul fiscal

Modalitate de rambursare

In cazul achitarii online banii sunt transferați în cardul bancar sau în portofelul electronic de la care a fost plătit ordinul. Transferul este de până la 10 zile lucrătoare după primirea și verificarea bunurilor returnate. In cazul achitarii la livrare, returnarea se va face in numerar.

 1. Politica de confidențialitate

La înregistrarea comenzii pe site-ul gordin.md Clientul oferă următoarea informație: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon. 

Oferind informația personală site-ului, Clientul acceptă prelucrarea acesteia de către vânzător, inclusiv pentru promovarea produselor și serviciilor site-ului.
Clientul trebuie să fie conștient de faptul că toată informația oferită pentru implementarea acestui serviciu nu va fi divulgată persoanelor sau site-urilor neautorizate. Excepție poate fi oferirea informației personale la cererea organelor competente ale Republicii Moldova sau la solicitarea instanței de judecată. Vânzătorul este responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor personale a Clientului. Clientul este obligat să furnizeze informații fiabile. În cazul în care Clientul oferă informații incorecte, vânzătorul nu este responsabil pentru informația dată și consecințele posibile.

Măsuri de securitate

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

Utilizatori minori

În conformitate cu legislația în vigoare, utilizarea site-ului și a conținutului acestuia este destinată cumpărătorilor adulți și nu intenționăm să vindem produse minorilor. Cu toate acestea, nu putem cunoaște vârsta persoanelor care vizitează site-ul nostru și, prin urmare, respectăm politica de confidențialitate pentru persoanele de toate vârstele.